Autolease

Financieel verantwoorde mobiliteit


Financieel verantwoorde mobiliteit: wat houdt dat in? Een leasecontract aangaan is voor klanten een belangrijk onderdeel van hun maandlasten. Daarom gaan wij voor financieel verantwoorde mobiliteit.


Samen zorgen we ervoor dat u in een auto rijdt die bij uw levensstijl en financiële plaatje past.

Private lease


De voordelen van private lease

  • Goedkoper dan kopen
  • Lage verzekering en geen onverwachte kosten
  • Gebruikssporen zijn acceptabel
  • Bouw schadevrije jaren op
  • Heb zelf de kosten in de hand
  • Iedereen mag in uw auto rijden
  • Opzeggen kan wél

Alles is inclusief

Bij private lease betaalt u het tanken zelf. Een krasje of onderhoud? Geen zorgen, dat is inclusief. Ook de wegenbelasting en verzekeringen zijn meegenomen in het maandbedrag.

Door de schaalvoordelen die Engel Financieel Advies heeft bij private lease zijn onze kosten voor aanschaf en onderhoud laag. Ook de verzekeringskosten zijn voor particulieren veel hoger. Daardoor bent u verzekerd van een laag maandbedrag.

Zakelijke lease


Operational lease

Bij deze leasevorm zijn alle vaste kosten in het maandbedrag meegenomen. Bij operational lease beschik je over de auto voor een vooraf afgesproken periode (24 tot en met 60 maanden). Reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer zitten hier bij inbegrepen.

Financial lease

Bij financial lease zit het net iets anders. Hierbij schaft u zelf de auto aan en financiert deze via financial lease. Hij komt dus in uw bedrijfsvoorraad en op uw balans te staan. Voordeel is dat liquide middelen in het bedrijf blijven en u mogelijk profiteert van investeringsaftrek.

Short lease

Short lease is speciaal voor mensen die op korte termijn of voor een kortere periode een auto nodig hebben. Bijvoorbeeld in verband met reizen voor een tijdelijke opdracht.

Aanvraag autolease


Autolease is in veel gevallen goedkoper dan kopen! Assurantiekantoor Harkema werkt nauw samen met een van de bekendste leasemaataschappijen in Nederland. Wij helpen u graag verder met private of zakelijke lease, operational lease en Mobility as a Service!

Of u nu zakelijk rijdt of particulier, een eigen auto kopen is echt niet nodig. Leasen biedt zoveel voordelen. U betaalt simpelweg een vast bedrag per maand dat past binnen uw budget. Verder heeft u geen enkel omkijken naar uw auto. U loopt geen enkel risico omdat u precies weet waar u aan toe bent en wat u betaalt. En dat is nooit te veel.

Samen met onze partner vinden wij altijd een auto die bij uw budget past!