Assurantiekantoor HarkemaKlik om onze app te openenOpenen

Aanvragen Partnernetwerk

Samen met onze partner Positief Wonen gaan wij gaan deze drempel wegnemen door u het uitzoekwerk uit handen te nemen en door te laten zien dat de investering vaak lager is dan verwacht. Na het maken van uw afspraak ontvangt van ons een link naar onze Greenscan. 

In deze omgeving kunt u eenvoudig van alles terugvinden betreffende uw verduurzamingstraject. U vindt hier het Duurzaamheidsrapport, de verschillende offertes, de status van gemaakte afspraken met installateurs en nog veel meer.

 

Start formulier

 

Autolease is in veel gevallen goedkoper dan kopen! Assurantiekantoor Harkema werkt nauw samen met een van de bekendste leasemaataschappijen in Nederland. Wij helpen u graag verder met private of zakelijke lease, operational lease en Mobility as a Service! 

Of u nu zakelijk rijdt of particulier, een eigen auto kopen is echt niet nodig. Leasen biedt zoveel voordelen. U betaalt simpelweg een vast bedrag per maand dat past binnen uw budget. Verder heeft u geen enkel omkijken naar uw auto. U loopt geen enkel risico omdat u precies weet waar u aan toe bent en wat u betaalt. En dat is nooit te veel.

Samen met onze partner vinden wij altijd een auto die bij uw budget past! 

 

Start formulier

 

Letselschade is al vervelend genoeg: u zit niet te wachten op alle rompslomp die bij het claimen ervan komt kijken. Onze partner Smart Letselschade neemt u dan ook graag alle zorgen uit handen. Op een persoonlijke en transparante manier.

 

Start formulier

KlikKlaar is aangesloten bij INNOMAR en gespecialiseerd in het checken van personen en bedrijven als het gaat om UBO, PEP, WWFT, kredietwaardigheid en IBAN-naamcheck. Zodat u zeker weet dat uw klant een betrouwbare persoon is of leverancier een betrouwbaar bedrijf.

U kunt zich hier aanmelden, de benodigde credits aankopen en starten met de checks!

 

Start formulier

Assurantiekantoor Harkema begeleidt ondernemers privé en kan ook adviseren over mogelijkheden voor financiering voor het bedrijf. Met onze partner Capsearch hebben wij toegang tot een groot netwerk van mkb-financiers en profiteert u als onze klant van scherpe rentetarieven en voorwaarden.

 

Start formulier

Voor het goedkoop verkrijgen van een energielabel werkt Assurantiekantoor Harkema graag samen met Homekeur. Homekeur is volledig gecertificeerd, werkt professioneel, snel én efficient. Een aanvraag regelen wij snel!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Homekeur BV werkt uiteraard met gediplomeerde adviseurs en conform BRL9500 certificaat.

 

 

Bij de aankoop van uw woning is het altijd verstandig om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Zo koopt u geen kat in de zak. Wij regelen dat graag voor u!

 
 

 

Assurantiekantoor Harkema doet méér voor haar klanten. iZiWEB is onze partner, gespecialiseerd in website development, content management, online marketing en social media marketing.

iZiWEB spreekt heldere taal en werkt aan uw online rendement. Als onze klant profiteert u van scherpe tarieven en voorwaarden. Assurantiekantoor Harkema maakt het voor haar klanten mogelijk om tegen sterk gereduceerd tarief gebruik te maken van de diensten van iZiWEB.

 

 

Vanuit het principe "Voorkomen is beter dan genezen” heeft Assurantiekantoor Harkema een preventiewinkel opgestart.  In veel gevallen kan schade voorkomen worden door kleine maatregelen of beperkt worden door snel en goed ingrijpen.

Vaak zit het in kleine dingen. Een rookmelder, brandblusser of een blusdeken. Allemaal zaken die eigenlijk in ieder huis aanwezig zouden moeten zijn, maar er vaak niet zijn omdat we dat nog even moeten doen. Bezoek onze shop en doe het nu.

 

 

Wat is WOZ

WOZ staat voor 'Waardering onroerende zaken'. In het kader van de Wet WOZ stelt de Gemeente elk jaar de waarde vast van alle WOZ-objecten (zoals woningen, garages, bedrijfsgebouwen, winkels en bouwterreinen).

Wie op 1 januari is geregistreerd bij het Kadaster als eigenaar of beperkt zakelijk gerechtigde (recht van erfpacht, opstal, vruchtgebruik, gebruik en bewoning of appartementsrecht), ontvangt een WOZ-beschikking via het aanslagbiljet; u vindt de WOZ-waarde van uw object dus op uw aanslagbiljet.

Hoe weet ik van de WOZ-waarde van mijn huis of andere onroerenede zaak is?

De waarde van uw huis, garage of andere onroerende zaak staat op de WOZ-beschikking. 

WOZ-beschikking

Op de WOZ-beschikking staat de WOZ-waarde van uw onroerende zaak (huis, garage of ander gebouw). Was u op 1 januari van een jaar eigenaar of huurder van een onroerende zaak? Dan ontvangt u een WOZ-beschikking. Gemeenten stellen de WOZ-waarde ieder jaar opnieuw vast. De WOZ-waarde op de WOZ-beschikking is dan ook 1 jaar geldig.

WOZ-waarde opvragen

Heeft u geen WOZ-beschikking? Dan kunt u de WOZ-waarde van uw onroerende zaak ook opvragen via:

Mijn OverheidHet WOZ Waardeloket

 

Veel belastingen zijn gebaseerd op de WOZ-waarde. Een hogere WOZ-waarde betekent dus meer belasting betalen. Zo gaan bijvoorbeeld de inkomstenbelasting (eigenwoningforfait of vermogensrendementsheffing), de onroerendezaakbelasting (ozb) en de waterschapsbelasting omhoog. 

Een lagere WOZ-waarde bespaart al gauw enkele tientjes tot enkele honderden euro’s per jaar. Een besparing, hoe klein ook, werkt ook in de volgende jaren door! Alle reden om de WOZ-beschikking te laten controleren en bezwaar aan te tekenen.

Belangrijk dus om te controleren of de WOZ-waarde klopt! Een te hoge WOZ-waarde kost tussen € 63,00 en € 2.538,00 per jaar. Over de looptijd van uw hypotheek (30 jaar) betaalt u dus tot € 76.140,00 te veel belasting. 

Wat u nu kunt doen is bezwaar maken tegen de te hoge WOZ-waarde op uw WOZ-beschikking! Wij helpen u daarbij door u alle juridische en administratieve rompslomp uit handen te nemen. Wij helpen u te besparen op:

  • Onroerende-zaakbelasting (OZB)
  • Waterschapsbelasting
  • Vermogensbelasting
  • Roerende ruimtebelasting (woonboten, woonwagens, bedrijfsvaartuigen en kiosken)
  • Inkomstenbelasting

Assurantiekantoor Harkema biedt u graag deze service aan. Te veel particulieren met een eigen woning krijgen een veel te hoge aanslag WOZ. Onze partner Bezwaarmaker.nl maakt gratis bezwaar voor u als particuliere woningbezitter. Als het bezwaar gegrond is betaalt uw gemeente de kosten op grond van het wettelijk stelsel.

Indien het bezwaarschrift door de gemeente wordt afgewezen draagt Bezwaarmaker.nl de kosten van de procedure (No Cure No Pay). Dit maakt de dienstverlening van Bezwaarmaker.nl zo bijzonder. Wat het u dus kost? Helemaal niets!

 

Start formulier

Assurantiekantoor Harkema help mensen die verhuizen met alle diensten in en om het huis zoals : energie, internet, tv, water, mobiel, zonnepanelen, warmtepompen en isolatie. Maak hieronder gebruik van de verrgelijkers!

 

Start formulier

Als het gaat om geld lenen, zijn er een paar dingen die u moet weten. De eerste is hoeveel u zich kunt veroorloven om te lenen. Dit is afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. 

Het bedrag dat u kunt lenen hangt ook af van het type lening dat u krijgt. Zo kunt u met een persoonlijke lening meer geld lenen dan met een creditcard.

 

Start aanvraag e/o vergelijking