Assurantiekantoor HarkemaKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

Onze werkwijze

Stap 1: Ons kantoor maakt een GreenScan en vraagt offertes op

Met de GreenScan maken we online een 3D-model van uw huis en berekenen de slimste oplossingen, inclusief echte prijzen, besparingen en subsidies. Als u dat prettig vind doen we dat samen bij ons op kantoor, bij u thuis of zelfs online!

Op basis van de scan ontvangt u diverse offerten voor de voorgestelde maatregelen.

Stap 2: Check financiering

Als u uw huis wil verduurzamen en u heeft onvoldoende eigen middelen, kunt u een lening afsluiten. Geld lenen voor energiebesparende maatregelen kan bij Assurantiekantoor Harkema op de volgende manieren:

  • Hypotheek
  • Energiebespaarlening (voor bestaande bouw, nieuwbouw en VvE’s)
  • Groene leningen
  • Duurzame Monumenten-Lening
  • Duurzaamheidslening

Stap 3: Check bij u thuis

Bent u akkoord met de offerte? En is de financiering rond? Dan schakelt Positief Wonen een installateur voor de meeste producten in voor nog een laatste check bij u thuis, waarmee u verzekerd bent van maatwerk.

 

Stap 4: Vakkundige installatie

U kiest zelf een geschikte dag voor de installatie, waarbij Positief Wonen zorgt dat het duurzame product binnen een dag geïnstalleerd wordt.

 

Één aanspreekpunt

Positief Wonen onderhoudt de contacten met alle leveranciers. Hij maakt afspraken met de aannemer, de installateur en de glaszetter en zorgt dat de werkzaamheden goed en op tijd afgerond zijn.

U echter heeft slechts één aanspreekpunt waar u met alle vragen terecht kunt: Assurantiekantoor Harkema!

Nazorg

Ook na afronding van de werkzaamheden blijft Positief Wonen, samen met Assurantiekantoor Harkema betrokken. Wij informeren bij u of u tevreden bent met de genomen maatregelen en wij blijven ook na installatie uw centrale aanspreekpunt. Desgewenst verzorgt Positief Wonen ook het onderhoud of de service van de door u genomen maatregelen. 

 

Gegarandeerde energiebesparing

Bij de offerte ontvangt u een energieprestatiegarantie. Wilt u de woning volledig energieneutraal maken, dan ontvangt u een energielabelgarantie. Hierdoor heeft u klant zwart-op-wit hoeveel energie u bespaart door de maatregel of wat het nieuwe energielabel zal zijn.

 

In de zoektocht naar duurzaamheid zien woningeigenaren vaak door de bomen het bos niet. Zonnepanelen, warmtepompen, vloerisolatie, of toch een combinatie? PositiefWonen geeft hier antwoord op via een online GreenScan, persoonlijk advies en vrijblijvende offertes van betrouwbare merken en installateurs.

Met de GreenScan kan ons kantoor met een paar klikken direct zien wat uw huidige energiesituatie is en welke mogelijkheden er zijn om dit te verlagen. 

Assurantiekantoor Harkema kan samen met onze partner Positief Wonen u verschillende oplossingen bieden voor het nemen van duurzaamheidsmaatregelen.